16.9 C
Delfzijl
24 juli 2021 00:33

Storm Evert zorgt voor overlast en schade in de regio

spot_img

Appingedam – Storm Evert bereikte donderdag rond het middaguur het hoogtepunt. De harde wind zorgde in de provincie her en der voor overlast en schade. Aan de Burgemeester Hooft van Iddekingesingel in Appingedam raakte een geparkeerde auto beschadigd toen een bord van de versterkingsoperatie in de wijk Opwierde omwaaide. Het bord was verstevigd met meerdere betonblokken, maar bezweek alsnog onder de harde wind.

Op de N33 ter hoogte van de Eelwerderbrug werd een aanhanger achter een bestelbus gegrepen door een windvlaag, de bestuurder probeerde nog te corrigeren maar opnieuw kreeg de wind vat op het voertuigen. Deze belandde vervolgens in tegengestelde richting in de vangrail. Even verderop op de N33 ter hoogte van Spijk waaiden enkele bomen om en hingen vervolgens deels over de weg heen. De brandweer van Bierum heeft de boom in stukken gezaagd. In Appingedam raakte een stuk gevelbekleding van Werkplein Fivelingo los, de brandweer heeft het loshangende deel verwijderd.

Op de N33 bij Tjuchem waaide een boom over de weg, het verkeer werd tijdelijk stilgelegd. Ook hier kwam de brandweer ter plaatse om de boom van de rijbaan te verwijderen waarna het verkeer weer verder kon.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,263VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten