STIP OP DE KAART: Een actieve ontdekkingstocht voor iedereen!

Slochteren – Altijd al eens willen weten hoe je een reuzenrad bouwt, of hoe het gemaal in Woudbloem werkt? Benieuwd hoe je moet golfen of wil je gewoon eens kanoën in de borggracht? Hou je van kunst, verhalen, erfgoed? Of heb je gewoon een brede, algemene interesse?

Lionsclub Skiramere Slochteren organiseert op 1 oktober het evenement STIP OP DE KAART. Tussen 12.00 – 17.00 uur kunnen bezoekers op een aantal ‘stippen’ (locaties) in de regio Midden-Groningen deelnemen aan verschillende activiteiten. Centraal kenmerk is dat de activiteit anders is dan normaal, iets wat mensen zelf niet direct kunnen organiseren. Een ander kenmerk is dat de diversiteit van de aangeboden activiteiten groot is. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij.

Bezoekers kunnen hun eigen route samenstellen. Men kan op de fiets, met de auto of (soms) lopend van de ene activiteit naar de andere. Als bezoeker ontdek je zeker bijzondere plekken in onze regio of maak je kennis met mensen met een verrassend beroep, hobby of passie! Ook voor kinderen is er genoeg te doen.

Van 17.00 – 20.00 uur is er een gezellige bijeenkomst bij de Fraeylemaborg, waar nagepraat kan worden onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Er is een DJ aanwezig die nog van vinyl speelt!

Voor een volledig overzicht van alle activiteiten en voor het bestellen van een ticket:
zie www.stipopdekaart.nl

De hele opbrengst van Stip op de Kaart 2023 gaat naar de Voedselbank Midden-Groningen en het landgoed Fraeylemaborg.  

Wanneer:                   Zondag 1 oktober van 12.00 – 20.00 uur
Toegangsprijs:           7,50 euro per persoon (kinderen t/m 17 jaar gratis)
Waar:                         Regio Midden-Groningen en de Fraeylemaborg

Back to top button