Stichting Signi Zoekhonden zoekt naar vermiste Reint Bakker

Farmsum – Vrijwilligers van Stichting Signi Zoekhonden hebben zaterdag het Eemskanaal en het Oosterhornkanaal in Farmsum afgezocht. De vrijwilligers zijn opzoek naar de 69-jarige Reint Bakker uit Godlinze. De man wordt al sinds 20 januari vermist. De stichting is gespecialiseerd in het vinden van (overleden) mensen. Met behulp van sonarapparatuur wordt er in het water gezocht naar de man, van wie elk spoor ontbreekt.

De politie roept mensen op zich te melden als ze de man hebben gezien of weten waar hij verblijft. Bakker is vertrokken in een rode Mitsubishi Colt met het kenteken 61-KZS-8.

Hoewel er op sonarapparatuur mogelijk een voertuig werd gezien, is het vermoeden dat het om een oud voertuig gaat. Een duiker heeft de bodem afgezocht maar kon op de tast het voertuig niet vinden. Mogelijk wordt dit later nog eens beter bekeken.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1904″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button