fbpx
16.5 C
Delfzijl
woensdag 03 juni 2020
Home Algemeen Steendam maakt zich op voor het familiefestival Art Carnivale

Steendam maakt zich op voor het familiefestival Art Carnivale

Steendam – Steendam maakt zich op voor het familiefestival Art Carnivale dat van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli a.s. plaatsvindt op het Recreatiepark Schildmeer. Het festival dat de negende editie ingaat, heeft in de loop van haar bestaan een flinke reputatie opgebouwd als het meest gezellige en ontspannen festival van de provincie Groningen.

Art Carnivale biedt uitersten op muzikaal gebied, van traditionele folk tot trashcore en van enthousiast jeugdtheater tot en met een knetterende vuur en watershow. Naast de muziek- en theatervoorstellingen kunnen bezoekers terecht bij de kunst- en streekproductenmarkt, en proeven van de veelzijdige catering met o.a. vegetarische hapjes.Op vier podia, en met een flink aantal acts verspreid over het terrein is het genieten van muzikale en theatrale pareltjes. Dit jaar zorgen “de negen verborgen geheimen” voor verrassingen in de theatervoorstellingen, in de veelzijdige kinderactiviteiten, en in de kunstzinnige aankleding. Kortom Art Carnivale biedt volop cultureel en culinair genot.

Art Carnivale gaat vrijdag 21 juli om 16:00 uur van start en is op zaterdag en zondag op beide dagen open vanaf 12:00 uur. De toegang op alle dagen is gratis.

Het Recreatiepark Schildmeer is te vinden op Damsterweg hoek Roegeweg in Steendam.
Informatie over de voorstellingen is te vinden op de website www.artcarnivale.nl en op facebook: https://www.facebook.com/artcarnivale

Advertenties