Start wervingscampagne ‘zet je har(d)(t) in voor Delfzijl’ voor nieuwe vrijwilligers in de gemeente Delfzijl

Delfzijl – Stichting Welzijn en Dienstverlening is vandaag haar wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers in de gemeente Delfzijl gestart Met de ludieke kreet ‘zet je har(d)(t) in voor Delfzijl’ worden de inwoners van Delfzijl opgeroepen om juist met Valentijn de keuze te maken om vrijwilliger te worden en daarmee hun hart in te zetten voor andere inwoners.

Nathanja Mulder, coördinator VrijwilligersSteunpunt Delfzijl overhandigde symbolisch een groot hart aan wethouder Meindert Joostens. De wethouder gaf in zijn toelichting aan dat de gemeente niet zonder vrijwilligers kan. Niet alles kan op het gemeentehuis worden bedacht. Maar ook het maatschappelijk belang in de strijd tegen de eenzaamheid en het voorkomen van dat mensen afglijden in de schulden door onder andere de inzet van de vrijwilligers bij Steunpunt Administratie.

Het VrijwilligersSteunpunt Delfzijl heeft met ingang van 13 februari onderdak gekregen in de Kajuit met o.a. inloopuren waar inwoners terecht kunnen voor advies over vrijwilligerswerk. Het promotieteam van Stichting Welzijn en Dienstverlening gaat donderdag de straat op om harten en wervingsfolders uit te delen aan inwoners.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2362″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button