6.4 C
Delfzijl
18 april 2021 01:17

Spelers gezocht voor de ‘De Verovering van Soltcamp’

AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
StudieboekenStudieboeken
KlussenKlussen
ComputerComputer

Zoutkamp – In september speelt in Zoutkamp de theatervoorstelling ‘De Verovering van Soltcamp als onderdeel van het terugkerende evenement ‘De Slag om Zoutkamp’. Voor de voorstelling zoeken we ruim 20 amateurspelers. Om mee te doen kunt u zich aanmelden voor een van de twee workshopavonden op 24 en 31 maart. De workshops worden geleid door de regisseur van de voorstelling, Frank Odijk, en schrijfster Astrid Warntjes.

“Terwijl de kanonnen bulderen zoeken twee geliefden naar een uitweg, maar vooral naar elkaar.”

De Verovering van Soltcamp is een komisch liefdesverhaal tegen de achtergrond van de Slag om Zoutkamp in 1589. Freja, inwoonster van Soltcamp heeft haar hart verloren aan Jan, een Groeninger die aan de zijde van de Spanjaarden vecht. Als de bevrijders onder leiding van Willem Lodewijk aan de poorten van het door de Spanjaarden bezette Soltcamp rammelen, is Jan zijn leven niet zeker…

De voorstelling is op 16, 17 en 18 september te zien als onderdeel van De Slag om Zoutkamp. Daarna speelt de voorstelling in het weekend van 1 oktober nog eens vier keer.

We zoeken voor de voorstelling amateurspelers, zowel mannen als vrouwen, jongeren en volwassenen tot 65 jaar. Om kans te maken op één van de rollen, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een van de twee workshopavonden op 24 en 31 maart in Zoutkamp. De workshops vinden plaats aan de Wilhelminastraat 1 en starten om 19:30.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar veroveringsoltcamp@gmail.com

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten