Spectaculaire roofvogelshow tijdens Burendag in Tuikwerd

Delfzijl – Ook in de wijk Tuikwerd werd afgelopen zaterdag deelgenomen aan de Nationale Burendag. Op het grasveld aan het Patrijzenpad hadden bewoners en de Activiteiten Commissie Tuikwerd een leuke middag georganiseerd voor de buurtbewoners.

Kinderen konden zich laten schminken, er waren luchtkussens, een grabbelton en nog veel meer. Om drie uur vond er een spectaculaire roofvolgelshow plaats, Birds@Work had een groot aantal roofvogels mee gebracht. Tevens konden de bezoekers zelf een vogel op de hand nemen.

Naast verschillende soorten buizerds, uilen en valken had het bedrijf ook een Amerikaanse Zeearend en een Kapgier mee gebracht.

De organisatie van de burendag had op meer belangstelling gerekend vanuit de wijk. Er kwam maar een klein aantal buurtbewoners naar het Partijzenpad toe.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1310″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”enable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button