fbpx
17.1 C
Delfzijl
zaterdag 04 juli 2020
Home Agenda tips Spectaculaire kerstshow bij Bloemenshop 3Borg in Spijk

Spectaculaire kerstshow bij Bloemenshop 3Borg in Spijk

Spijk – Bloemenshop 3Borg Spijk organiseert even als voorgaande jaren een grote kerstshow in en om de Bloemenshop aan de Schoolstraat te Spijk. 

De winkel is in deze kerst periode wel drie keer zo groot. De kerstshow begint op woensdag 11 december vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur. De kerstman is aanwezig met muzikale begeleiding van een kerstdraaiorgel vanaf 18:00 uur. Ook een hapje en een drankje zal op deze avond niet ontbreken.  

In de periode van 11 tot 24 december zijn er zes thema koopavonden waaronder muziek sfeer & meer avond en kaartjes avond. Ook is er op dinsdag 17 december workshop kerstballen krans met verlichting maken. Opgave kan ook telefonisch, tel nr 06-57551146.                 

Op de kerstshow zijn alle kerstarrangementen zelf door de Bloemenshop gemaakt in diverse kleuren. Ook hebben ze dit jaar weer leuke trend artikelen, waaronder leuke windlichten en mooie kerst decoraties.  Ook voor de doe het zelfer zijn er vele materialen verkrijgbaar.  Dit jaar zijn er weer geweldige mooie kerstbomen zoals de wel bekende Nordmann , Picea abies , Ommorika bomen van groot tot klein in diverse maten. Dit alles is mooi versierd en zal uitgelicht worden door een professioneel bedrijf.

U bent van harte welkom om de gezellige kerstshow te bezoeken van 11 tot 24 december.

Advertenties