fbpx
4.9 C
Delfzijl
25 november 2020 03:23

Specsavers opent winkel in Delfzijl

Delfzijl – Op zaterdag 9 juni jl. heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel aan de Landstraat 32 in Delfzijl. Mede-eigenaren van deze 139e Specsavers winkel zijn opticiens Roy van der Woude en Rudy van der Meer, retailmanager Jos Kalk en audicien Rieks Schuring. Alle vier hebben zij jarenlang ervaring binnen hun vakgebied. In totaal staat er een team van zeven professionals klaar om inwoners van Delfzijl en omgeving de beste oog- en hoorzorg te bieden. 

Jarenlange ervaring
Roy van der Woude, 15 jaar werkzaam als opticien, en Rudy van der Meer, 25 jaar werkzaam als opticien, hebben beiden bij andere optiekzaken gewerkt in Delfzijl en zijn sinds respectievelijk 7 jaar en 1,5 jaar werkzaam bij Specsavers. Ook audicien Rieks Schuring is bekend in Delfzijl en werkt al 10 jaar als audicien. Retailmanager Jos Kalk is ook eigenaar van de Specsavers-winkel in Hoogezand. Gezamenlijk heeft het team ruim 50 jaar ervaring in de optiek en een sterke band met Delfzijl, deels omdat zij er wonen of al jarenlang werken. “We kijken gezamenlijk uit naar dit nieuwe avontuur, namelijk ondernemen binnen een ijzersterk concept én net altijd iets meer doen voor de klant. We hopen veel klanten te mogen begroeten in ons prachtige pand met vier meetruimtes,” aldus een trotse Kalk.

Professionele oog- en hoorzorg
Specsavers onderscheidt zich door het bieden van betaalbare en professionele oog-en hoorzorg. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde overheidserkende MBO- of HBO-optiekopleiding. “Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in Nederland is dit beroep niet beschermd en kan iemand met een korte opleiding je ogen meten. Wij adviseren daarom om zorgvuldig met je ogen om te gaan en een keer per twee jaar je ogen te testen bij een opticien met een overheidserkend diploma,” aldus Van der Woude.

Ook voor de audiciens bij Specsavers geldt dat zij allen gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn. Een goede zaak, want problemen met het gehoor luisteren nauw en vragen om een professionele audicien die verstand van zaken heeft. Audicien Rieks Schuring onderstreept het belang van goed kunnen horen niet alleen vanuit zijn dagelijks werk, maar ook als zanger.  “Mensen met licht tot complex gehoorverlies kunnen bij ons rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen, een nauwkeurige meting in een extreem geluidsdichte meetruimte én uitgebreide nazorg. Zo begeleid ik, samen met mijn collega’s, onze klanten bij een passende hooroplossing’’, aldus audicien Rieks Schuring.

Volg ons op

10,551FansLike
1,424VolgersVolg
5,227VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten