Snoepen uit de natuur; wandeling op het Kultuureiland in Steendam

Steendam – Het Kultuureiland organiseert op 14 november een herfstwandeling van circa anderhalf uur bij de voormalige zandafgraving Damsterplas te Steendam met als onderliggend thema “Snoepen uit de Natuur. Er wordt gestart om 14.00 uur.

De wandeling wordt begeleid door Jans Buurma, in het dagelijks leven hovenier bij hoveniersbedrijf ‘de Hofmakerij’ in Farmsum. De Hofmakerij is een biologisch bedrijf waar ze werken vanuit het holistisch en antroposofisch gedachtegoed.

Daarnaast verzorgt Jans een paar keer per jaar wandelingen met als thema ‘snoepen uit de natuur’ op diverse locaties. Tijdens de wandeling vertelt Jans van alles over de dingen die we zien maar ook niet zien. Deelnemers snoepen van de nog aanwezige bessen en blaadjes en van de energetische uitwisseling die er is tussen alles wat zich daar bevindt, inclusief de wandelaars zelf.

De wandeling wordt afgesloten met een kop thee en/of een lekker product van de geplukte en gevonden schatten! Zijn er mensen met pendels of wichelroedes? Neem ze mee! Denk ook aan geschikte kleding en schoeisel.

Datum: Zondag 14 november 2021. Locatie: Damsterweg in Steendam
Kosten: € 12,50 p.p. inclusief drankje en “snoepgoed” uit de natuur.

Betaling: contant of per pin voorafgaand aan de wandeling. Aanmelden kan t/m 13 november 2021 via een E-mail naar Kultuureiland@gmail.com

Aanvullende informatie over het Kultuureiland Damsterplas: www.facebook.com/Kultuureiland

Back to top button