Sim Only of Prepaid – wat moet ik kiezen?

Nederland – Mocht je al een smartphone hebben maar wel graag een provider willen hebben voor het internetten of bellen dan is het noodzakelijk om na te denken over de vraag of je kiest voor sim only of Prepaid. Beide vormen kennen zo hun eigen voordelen en nadelen.

Mocht je zelf wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van deze keuze dan is het zeker geen verkeerd idee om dit artikel zelf even goed door te nemen. Om je namelijk te helpen bij het maken van een keuze hebben we besloten om de belangrijkste voordelen van beide vormen hieronder voor je op een rijtje gezet.

De voordelen van Sim Only
Gebruikt je jouw mobiele telefoon veel en wil je altijd beschikbaar zijn? Dan is het Sim Only abonnement echt iets voor jou. Met Sim Only kun je tegen een laag tarief bellen, sms’en en internetten zonder dat het nodig is om een kaart of iets dergelijks op te laden. Hoe groter je plan, hoe goedkoper het tarief per minuut, sms en mb. Je kunt bij veel aanbieders jouw abonnement aanpassen of opzeggen wanneer je maar wilt. Dit biedt je enorm veel vrijheid bij het kiezen van een abonnement.

De voordelen van Prepaid
Maak je juist niet extreem veel gebruik van jouw mobiele telefoon? En ben je iemand die eerder door iemand anders wordt gebeld dan dat hij zelf belt? Dan is Prepaid zeker een goede optie om te overwegen. Als je geen gebruik maakt van Prepaid, betaal je niet. Als je beltegoed op is, kun je niet meer bellen, sms’en of internetten. Dit zorgt ervoor dat je geen extra kosten kunt maken. Bovendien kun je met Prepaid altijd overstappen naar een andere provider. Je bent dan ook echt negens aan gebonden. Prepaid is ideaal voor de mensen die voor een kortere periode naar het buitenland gaan.

Back to top button