fbpx
8.8 C
Delfzijl
27 oktober 2020 05:09

Siddeburen maakt zich op voor de Klank en Demodag

Siddeburen – De verschillende samenwerkende verenigingen in Siddeburen hebben het programma voor de Klank en Demodag weer vrijwel rond. Diverse orkesten en orkestjes zullen een muzikaal lint vormen en op verschillende locaties in Siddeburen mini concerten verzorgen.

Tijdens de Licht en Klankweek zullen er bij de ondernemers in Siddeburen programmaboekjes verkrijgbaar zijn waarin alle tijden en locaties in vermeld staan zodat het voor alle bezoekers die middag duidelijk is waar men iets kan zien en horen.

Het programma begint omstreeks 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren waarna alle deelnemende korpsen aan zullen sluiten voor het defilé door het dorp incl. oldtimers, majorettes en een reclamekaravaan. Tevens zal er bij de tent op het terrein aan de Hoofdweg een springkussen en stormbaan voor de jeugd zijn, beide zijn vrij toegankelijk.

De deelnemende korpsen zijn: Concordia, In Corpore, Volharding Ten Boer, Millrose Jazzband, Laif, Batatuke + danseressen en T,is ook niks.

De organiserende verenigingen zijn: Muziekvereniging Concordia, Ondernemersvereniging Siddeburen-Schildmeergebied, Vereniging Dorpsbelangen Siddeburen “Vooruit”, showgirls Sanadetos en Motorclub Siddeburen. Zij nodigen u graag uit om Siddeburen deze middag met Klank, Demo en Dans op de kaart te zetten.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten