13 C
Delfzijl
21 juni 2021 22:19

Sharyl van Wijk wint All Style Fight Games

spot_img

Groningen – Sharyl van Wijk heeft zaterdag 14 april op de All style fight games te Hoogkerk twee eerste plaatsen behaald. Het toernooi werd georganiseerd door Kyokushinkai karatevereniging Dojo Kokoro uit Groningen.

Het was voor Sharyl, die zelf taekwon-do beoefent, de eerste keer dat zij aan een All style toernooi deelnam. Het was dan ook even vreemd om tegen sporters die karate, pentjak silat en kempo  beoefenen, te vechten.

De tactiek, die haar coach Jan Ekema had uitgedacht, voerde ze goed uit. Af en toe gaf haar coach tijdens het sparren nog wat corrigerende aanwijzingen die ze direct perfect opvolgde.

Haar eigen klasse won ze dan ook overtuigend, maar dat was nog niet genoeg. Sharyl was ook ingeschreven voor de open klasse waar ook een aantal zwaardere dames zich voor hadden ingeschreven. Sharyl was echter op dreef en scoorde met verschillende traptechnieken en combinaties daarvan. Ze moest nog even een stevige waarschuwing verwerken omdat ze haar geliefde neerwaartse trap perfect op het hoofd van haar tegenstander plaatste. Bij taekwon-do levert dat drie punten op, bij een All Style toernooi is deze techniek verboden. Sharyl haar voorsprong was echter ruim voldoende zodat ze ook de open klasse won.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten