Sfeerverslag: Zotte zondag op eerste pinksterdag

Delfzijl РDe Zotte zondag op eerste pinksterdag in de haven van Delfzijl trok ondanks de lage temperatuur, harde wind en veel buien toch nog veel mensen naar de haven. De middag kwam wat laat opgang door de slechte weersomstandigheden maar zodra het zonnetje zich liet zien waren de bezoekers op de havenboulevard te vinden. De diverse optredens trokken veel bekijks vooral bij het Duitse podium bleef veel publiek staan. Hier vonden onder ander optredens van de Slager Schwestern, Wir sind Spitzel plaats. Ook Wia Buze kan elk jaar op veel toeschouwers rekenen. Verder waren er nog optredens van de Eemsmond Big Band, de Doe Maar revival band.

Op de havenboulevard waren kraampjes te vinden en de marine was aanwezig met een klimwand. Er kon mee gevaren worden in een snelle boot en straatartiesten vermaakten het publiek. Sky watersport gaf verschillende keren een demonstratie flyboarden.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”664″]


Back to top button