Sfeerverslag zondag: Internationale Folk & Seasongsfestival Bie Daip in Appingedam

Appingedam – De historische binnenstad was 24, 25 en 26  augustus weer het decor van het grootste internationale Folk & Seasongsfestival van Europa. Tijdens dit driedaagse evenement traden er zo’n 35 groepen en koren op.

Behalve folk- en seasongs groepen was er veel meer te zien en te beleven. Alle straten van het centrum stonden bol van muziek, straattheater en activiteiten voor kinderen en het spectaculaire flyboarden. Tevens was er een maritieme markt met onder andere antieke scheepvaartartikelen. Verder was straattheater, schminken voor kinderen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1700″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button