Sfeerverslag: Zevende editie Muziekfestival Delfzijl ging zaterdagmiddag van start

Delfzijl – De zevende editie van het muziekfestival ging zaterdagmiddag van start. Op negen verschillende locaties in het centrum waren optreden van orkesten/fanfares/slagwerkensembles en streetbands. Naast muziekverenigingen uit de gemeente Delfzijl (DHO, In Corpore, Koningin Wilhelmina en Prins Bernhard) namen de Harmonie uit 2e Exloërmond, Harmonie ’67 uit Groningen, ensemble van de Provinciale Brassband Groningen uit Groningen, Crescendo uit Stadskanaal, Soli Deo Gloria uit Uithuizermeeden en de Brass Eternity Music brassband ook deel aan het muziekfestival in de havenstad. Naast de vele optredens was er ook een grote braderie in het centrum en hielden de ondernemers van de Oude Schans en Marktstraat een multiculturele markt.

Tevens gaf docentencollectief Kunstdelta en het vernieuwde Ivak een presentatie. Geïnteresseerden een kijkje in de nieuwe locaties de Centrum Kerk en de Synagoge. Hier werden diverse optredens verzorgd.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1302″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button