Open Dag MC Black Sheep in Delfzijl trekt veel bekijks

Farmsum – Motorclub Black Sheep in Delfzijl organiseerde zaterdagmiddag een Open Dag met een spectaculaire unicycle demo race.

Belangstellenden konden een kijkje komen nemen op het terrein van MC Black Sheep. Naast diverse stands, live muziek van de band: No Offence, eten en drinken werd er een spectaculaire unicycle demo race gehouden waar aan diverse motorclubs deelnamen.

Unicycles zijn tot éénwieler verbouwde motoren met een enorm ‘achterwiel’ en een geweldige acceleratie. Ze zijn speciaal aangepast voor het sprinten op gras. En rijden op één wiel met behulp van een aantal glijders over een rechte baan. De coureur kan slechts beperkt sturen door het verplaatsen van zijn lichaamsgewicht.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1303″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button