Sfeersverslag dag vier DelfSail; Vlootschouw, sliksleeën, optredens op diverse podia

Delfzijl – Dag vier van DelfSail begon in de ochtend voor het eerst met een stralend zonnetje. Op een enkele bui na was het prima weer voor een bezoek aan DelfSail. In de middag werd het in de haven zo druk dat de organisatie besloot om eenrichtingsverkeer in te stellen op de kade om de mensenmassa in goede banen te leiden.

In de middag werd er door het bestuur een Vlootschouw afgenomen. Hier aan deden de schepen van het Varend Erfgoed mee. Ook was er doorlopend entertainment voor jong en oud. Op de havenkade waren ook de nautische markt en het Summerlabb weer geopend.

In de avond waren er weer diverse optredens, voor podium Oranje waar onder andere Wia Buze, en Pé & Rinus optraden stond op den duur zoveel toeschouwers dat de kade tijdelijk moest worden afgesloten. Ook de optreden van Nielson en de The Commen Linets & DJ Sir Felix op het hoofdpodium trokken veel publiek.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”738″]


Back to top button