Seniorenteam DVC Appingedam kampioen op eigen veld

Appingedam – Afgelopen zaterdag, 12 mei, heeft het vijfde voetbalteam van DVC Appingedam geschiedenis geschreven door in het nog prille bestaan van de club als eerste seniorenteam kampioen te worden. De Damsters zijn dit seizoen oppermachtig en boekten hun 17e overwinning op rij. Dit maal werd thuis op het geliefde veld 5 met 5-0 gewonnen van Corenos.

Maurice van Nulck was Man van de Wedstrijd met de eerste en vijfde goal. Matthijs Kampinga scoorde ook twee maal. Good old Jan Vriemoedt scoorde ook en dat was de 100e goal dit seizoen van het vijfde.

Na het laatste fluitsignaal was het groot feest met een heuse schaal en een rondvaarttocht door het Damsterdiep met eten van sponsor de Basiliek. Daarna ging het feest tot in de kleine uurtjes verder bij Joey’s Bar met live muziek.

DVC Appingedam 5 speelt de komende weken nog vijf wedstrijden en zullen ook die proberen te winnen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1574″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button