Nieuw plein aan de Hogestraat in Loppersum feestelijk geopend

Loppersum – Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening plaats van ┬áhet plein aan de Hogestraat in Loppersum. Dit plein is gerealiseerd op de locatie van de voormalige Albert Heijn.

De gemeente Loppersum en de winkeliers in het centrum zijn blij dat door het plein de winkels weer met elkaar in verbinding staan. Burgemeester Rodenboog overhandigde als openingshandeling twee stenen uit de oude Albert Heijn (slagerij) aan de Historische vereniging Loppersum.

Hierna was iedereen welkom om aan te schuiven bij een brunch (aangeboden door de Lopster ondernemers). Het geheel werd muzikaal omlijst door de bigband New Mean Swing Machine.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1573″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button