Schoorsteenbrand in Delfzijl breidt zich uit naar slaapkamer

Delfzijl – In een woning aan de Koningin Julianalaan in Delfzijl heeft woensdagavond een schoorsteenbrand gewoed. De brandweer werd omstreeks twintig voor negen opgeroepen om zich naar het adres te spoeden. De brand had zich inmiddels zo ontwikkeld dat deze oversloeg naar een slaapkamer. De twee personen die zich in de woning bevonden werden uit voorzorg onderzocht door ambulancepersoneel omdat ze rook hadden ingeademd.

De brandweer wist de brand snel te blussen en enkele dieren uit de woning te halen. De Koningin Julianalaan werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De bewoners hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2682″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button