Fotoverslag: Scholierenloop gewonnen door obs de Munte uit Termunterzijl

Delfzijl – Afgelopen zaterdag streden voor de 44e keer 460 scholieren uit het basisonderwijs voor het scholenklassement van de Scholierenloop. De openbare basisschool de Munte uit Termunterzijl ging met de 1e prijs aan de haal gevolgd door respectievelijk CBS de Windroos en OBS ‘t Zigt.

De Scholierenloop wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek. Op het evenement kwamen naar schatting 1000 toeschouwers af. In totaal deden 20 basisscholen uit de regio mee aan de wedstrijd. De kinderen werden na de finish getrakteerd op een appeltje en een flesje water die beschikbaar werden gesteld door respectievelijk Unive Verzekeringen en Jumbo Noordman. Tevens heeft Unive Verzekeringen het startnummer gesponsord.

De Scholierenloop is hiermee een mooie opstap naar de kidsrun van de op 30 juni te houden Stadsloop Appingedam en die van de Zeemijlenloop welke op 28 oktober wordt gehouden in onze mooie havenplaats. Noteer deze data alvast in de agenda.

Foto’s niet op volgorde van loop. Meer foto’s en nabestellen kan hier.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1519″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button