Scholen zamelen 65 zakken kleding in voor Kledingbank Maxima

Delfzijl – Eind mei werd er op verschillende scholen in de Eemsdelta gemeenten actie gevoerd om goede gebruikte kinder- en sportkleding in te zamelen. Tien basisscholen deden hier aan mee en zij zamelden samen 65 zakken kleding in.

Aan de actie hebben Het Baken en De Vore uit Delfzijl, De Citer en Jan Lighart uit Appingedam, Wicher Zitsema uit Middelstum, Prinses Beatrix en Roemte uit Loppersum en de Netwerkschool uit Zeerijp, ’t Zandt en Westeremden mee gedaan.

Nieuwe kinderkleding
Kledingbank Maxima onderscheidt zich door kwalitatief goede kleding aan te bieden. Gebruikte kleding wordt gewassen en indien nodig gestreken. Door giften kan regelmatig nieuwe kleding worden aangekocht.

Kom gerust eens langs en neem een kijkje. Er is een speelhoek voor kinderen en er is altijd koffie en thee. De gehele maand juni zijn ze nog open!

Zomersluiting
Van 1 juli t/m 2 september is Maxima gesloten in verband met het omwisselen van zomer- naar wintercollectie en vakantie van de vrijwilligers. Vanaf 3 september bent u weer van harte welkom om te komen winkelen!

Rondleiding voor kerken, serviceclubs en verenigingen
Bent u nieuwsgierig naar de uitstraling van de winkel? Wilt u meer weten over hoe wij werken? Wilt u iets bijdragen (geld en kleding)? Maak gerust een afspraak via delfzijl@kledingbankmaxima.nl

Waar vindt u Maxima
Maxima aan de Oude Schans 23 boven de bibliotheek in Delfzijl is voor mensen met een uitkering of een inkomen tot 110% van de bijstand uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Ten Boer. Men toont de laatste specificatie van de uitkering of de stadjerspas (Ten Boer) en een identiteitsbewijs en kan gaan winkelen. Openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10-16.30 uur.Back to top button