Sarèl de Jong heeft vandaag het Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat in Delfzijl geopend

Delfzijl – Sarèl de Jong, professioneel kickbokser én ambassadeur van DELTA Netwerk opende vandaag tijdens de Jaarmarkt in Delfzijl het Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat.

Inwoners van Delfzijl en omgeving kunnen bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat 16 Delfzijl terecht over advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen of hulp bij het afsluiten van een abonnement. Onze adviseurs staan voor ze klaar. Inwoners kunnen ook direct een afspraak maken via het telefoonnummer: 06 18 86 55 47 of gewoon binnenlopen zonder afspraak, maar mogelijk kan het op dat moment druk zijn.

Over de glasvezelcampagne
In april werd het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Delfzijl en zijn alle inwoners geïnformeerd over de aanleg van het supersnelle glasvezelnetwerk. Delta Netwerk gaat bij alle woningen van bewoners die toestemming geven of een abonnement afsluiten een gratis glasvezelaansluiting in huis plaatsen. Dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement kunnen een aansluiting krijgen. Ze hoeven hiervoor alleen maar de deur open te doen voor de schouwer die samen met de bewoner bepaalt waar de aansluiting in huis komt.

Als men (nu óf in de toekomst) over de glasvezel wil internetten, tv kijken of bellen, dan dient men wel een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende telecomaanbieders. Om de aanleg te vieren kunnen de inwoners nog tot en met 27 juli gebruik maken van het DELTA actieaanbod: internet en tv 1ste 3 maanden €10 per maand.

Back to top button