Rustige jaarwisseling in de regio, brandweer blust kleine buitenbrandjes

Regio – De jaarwisseling is voor de hulpdiensten in de regio rustig verlopen. De brandweerkorpsen hebben in de nacht een aantal oud en nieuw brandjes geblust dit gebeurde onder andere in Appingedam, Delfzijl, Woldendorp, Wagenborgen, Siddeburen en de gemeente Eemsmond.

In Delfzijl werd aan de Jachtlaan een brand in een ondergrondse container geblust door de brandweer. Vervolgens heeft men op verzoek van de politie een vreugdevuur aan het Zeis in Tuikwerd geblust, hier lang een complete huisraad op straat. Brandweer Appingedam is een aantal keer in de Karel Doormanstraat geweest voor vreugde vuren midden op een kruispunt. Ook aan het Gedempte Kattendiep werden restanten van een vuurtje geblust en door de gemeente afgevoerd.

Ook in de buitendorpen werden enkele brandjes door de brandweer geblust.

Op een aantal plekken was een vreugdevuur toegestaan zoals op sportpark Katmis in Holwierde. Hier komt het dorp na de klok van twaalf samen en wenst elkaar een gelukkig nieuwjaar.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”513″]


Back to top button