Ruim 600 belangstellenden griezelen in het scarehouse aan de Oude Schans

Delfzijl – Ruim zeshonderd belangstellenden hebben vrijdagavond het scarehouse aan de Oude Schans bezocht. Dit was veel meer dan waar de organisatie, bestaande uit de gezamenlijke ondernemers van de Oude Schans/Marktstraat (Goudkust) in samenwerking met de Spooktocht Appingedam, hadden verwacht.

Kinderen konden tussen vier en zeven terecht in het tot spookhuis omgebouwde discotheken 2Night en Starlight. In de zalen was er een parcours met effecten en licht maar met minder schrikeffecten.

Tussen zeven en negen uur konden volwassenen hun zenuwen testen over het angstaanjagende parcours. Ruim dertig acteurs ondersteunt met speciale licht- en geluidseffecten om het nog enger te maken. De bezoekers werden langs de vele griezeltaferelen geleid en op de meest onverwachte momenten angstaanjagend.

Hoewel het de bedoeling was om rond negen uur te stoppen was de belangstelling zo groot dat er nog twee uur langer werd door gegaan.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1331″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button