Pompoenfair Stadstuin de Eendracht in Appingedam

Appingedam – Stadstuin de Eendracht organiseert op vrijdagmiddagmiddag 20 oktober a.s. een gezellige pompoenfair in en rondom de wijkwinkel in het ASWA-gebouw.  Op de pompoenfair is er een proeverij met diverse hapjes met uiteraard de pompoen als hoofdingrediënt.

Onze samenwerkingspartners  ‘s Heeren Loo en NOVO zorgen o.a. voor heerlijke hapjes en zelfgemaakte creaproducten. Natuurlijk mag  de pompoensoep niet ontbreken op deze middag.  Tijdens de pompoenfair is er een markt waar diverse pompoenen, kalebassen, stekjes en zaden gekocht kunnen worden. Laat u verrassen door de grote hoeveelheid  pompoenen die onlangs zijn geoogst op de stadstuin de Eendracht.

In de wijkwinkel kan men terecht voor streekproducten, kaarsen, cadeau artikelen en tweede Kans-kleding. Tijdens de pompoenfair is er de mogelijkheid om met elkaar creatief bezig te zijn met onder andere pompoenen en kalebassen.  Deze middag kunnen ook de deelnemers van de pompoenwedstrijd de grootste pompoen in ontvangst nemen.

Kom ook langs voor een leuke en gezellige middag, iedereen is van harte welkom! En voor iedere bezoeker ligt er een leuke presentje klaar. De pompoenfair begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur en wordt gehouden aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam.

Back to top button