13 C
Delfzijl
21 juni 2021 22:28

Ruim 150 deelnemers tijdens autocross Winsum op hemelvaartsdag

spot_img

Winsum – Op Hemelvaartsdag begint voor AutoSport Groningen dit jaar het autocross seizoen weer en mag zich verheugen op een uitverkocht deelnemersveld. Ruim 150 coureurs komen uit heel Nederland naar Winsum om met elkaar de strijd tussen mens, machine en de elementen aan te gaan.

Zoals gezegd komen er op donderdag 10 mei ruim 150 deelnemers uit heel Nederland naar Winsum. In vijf verschillende klassen wordt er weer gestreden, meest populair lijkt dit jaar de Standaard vanaf 1950cc te zijn maar ook de Junior klasse zit weer bommetje vol. “Dat stemt ons enorm tevreden, een kroon op ons werk en energie van de afgelopen jaren, aldus voorzitter Klaas Pol”.

Ook afgelopen jaar was de zogenaamde seasonopener tijdens Hemelvaartsdag, prachtige weersomstandigheden en rijendik publiek die smulden van het spektakel op de baan. Ook nu lijken de weergoden weer goed gestemd voor de organisatie, de regen van afgelopen tijd heeft de kleibaan alleen maar goed gedaan.

Publiek is natuurlijk van harte welkom tijdens de wedstrijden en heeft vanaf de hoger gelegen terp een prachtig uitzicht over de gehele baan, daarnaast is het smullen geblazen in het rennerskwartier om de deelnemers te zien zwoegen om de opgelopen schade tijdens de wedstrijd weer snel, en vaak op creatieve wijze te repareren. Jij ruikt letterlijk de adrenaline er vanaf springen.

Publiek kan gratis parkeren op het parkeerterrein wat gelijk aan de baan gelegen is. De wedstrijden beginnen om 11.00uur ’s morgens en vinden plaats op het terrein van de familie Vermue aan de Winsumerstraatweg 4, langs de N361 in Winsum. Entree bedraagt va. 12jaar €10,00 en voor 65+ slechts € 5,00!

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar www.autosportgroningen.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten