maandag 20 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Rugbyclub Phoenix sterk tegen koploper

spot_img

Almelo – Zondag 19 februari stond voor de rugbyers uit Delfzijl de wedstrijd tegen de Big Bulls uit Almelo op het programma. Big Bulls staan op dit moment eerste in de competitie.

Na het startsignaal waren beide teams zoekende hoe zij het beste terreinwinst konden boeken.The BigBulls wisten vele aanvallen door de scrummers te stoppen. Door balbezit te behouden over de helft van het veld, wist Phoenix de driekwarten te bereiken. Deze werd uitstekend uitgespeeld waardoor Tim Mollema zijn kans benutte om zijn eerste en de eerste try van de wedstrijd te drukken.

Direct wisten The Big Bulls te reageren, door Phoenix snel naar de eigen tryline te kicken. De scrum van The Big Bulls was sterk en bezorgde bijna een pushover-try, maar werd snel gevolgd door een try. Door een goede interceptie wist Phoenix meer dan het halve veld te sprinten om vervolgens een try te drukken. Toen was er rust met een tussenstand van 12-7 voor Phoenix.

De tweede helft toonde de koploper zijn klasse. The Big Bulls speelde deze helft veel sterker en wisten dan ook meerdere try’s te scoren. Phoenix zette de schouders er nog eens goed onder tegen het einde van de wedstrijd en wist na lang strijden nog 1 laatste try te scoren in de laatste minuut.

Het eindsignaal bezegelde de wedstijd met een stand van 17 – 31. Aankomende zondag speelt Phoenix in Delfzijl tegen de Groningse Studenten.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten