fbpx
11.3 C
Delfzijl
zondag 07 juni 2020
Home Agenda tips Rondetafelgesprek Migrantenvrouwen in de bibliotheek van Delfzijl

Rondetafelgesprek Migrantenvrouwen in de bibliotheek van Delfzijl

Delfzijl – Op 23 oktober vindt in de bibliotheek van Delfzijl een rondetafelgesprek plaats, waarbij zeven migrantenvrouwen vertellen over gebeurtenissen in hun leven. Vaak zijn migratie-verhalen de verhalen van mannen. In dit gesprek willen wij de verhalen van de vrouwen een plek bieden. Hoe hebben zij de migratie ervaren en wat hebben zij zelf bij kunnen dragen aan het vinden van een nieuwe plek in onze samenleving? Vrouwen van diverse herkomst gaan met gespreksleidster Marion Kamp en met elkaar in gesprek. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanvang is om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur en de toegang is gratis. De bibliotheek bevindt zich aan de Oude Schans 23 in Delfzijl.

In Veilige Haven
Het rondetafelgesprek vindt plaats in het kader van de expositie In Veilige Haven. In de expositie worden drie maanden lang in de bibliotheek verhalen verteld van nieuwkomers in Delfzijl. De expositie bestaat uit een film, een kunstinstallatie en diverse bijeenkomsten.

Première verplaatst
De eerder aangekondigde première van de documentaire op 9 november is verplaatst naar een nieuwe datum. Door de grote belangstelling wordt de film nu vertoond op 1 december in de grote zaal van theater de Molenberg. Aanvang is om 14.00 uur. Toegangsprijs is €2. Nadere informatie volgt.

Advertenties