18.4 C
Delfzijl
19 juni 2021 02:20

Robin Boltjes organiseert motormiddag voor kinderen met een beperking

spot_img

Scheemda – Woensdag 30 augustus organiseert Robin Boltjes van Robintimo Radio, Linda van T’ Kniphörntje en Dicky Swiers een motormiddag voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn. Deze middag stond aanvankelijk voor 7 juni gepland, maar vanwege het slechte weer is dit helaas afgelast. Gelukkig hebben we een nieuwe datum kunnen plannen!

Robin (27) uit Scheemda heeft zelf een beperking en heeft in als kind regelmatig meegedaan aan toertochten. Nu hij wat ouder is wil hij het voor deze doelgroep iets terug doen. Samen met enkele bevriende vrijwilligers en met medewerking van twee lokale middenstanders organiseert hij woensdag 30 augustus een Motormiddag vanaf 13:00 uur tot  +/- 16:00 uur. Locatie: achter de Jumbo in Scheemda. Uiteraard zijn er ook motoren nodig, via zijn kapster Linda is Robin in contact gekomen met de CS-Riders.

Stichting Custodes Septentrionum

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, onze activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, kinderen die in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben. Kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen, kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan.  Elk kind is voor CS-Riders gelijk ongeacht ras, klasse, religie of verleden. We zijn een groep motorrijders en trikers die zich gezamenlijk inzetten voor kids en tevens veel waarde hechten aan de onderlinge vriendschap, niets meer en zeker ook niets minder. http://cs-riders.nl/ “Een glimlach van een kind, wie wil dat nou niet?”

Robin: “Als ik terug denk aan de toerritten die ik gemaakt heb krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht, en dat gun ik een ander kind ook.

Want een glimlach van een kind, wie wil dit nou niet?” De middag is voor kinderen van 7 tot 16, uiteraard zijn broertjes en zusjes, vaders en moeders of opa’s en oma’s ook van harte welkom om een kijkje te nemen.

Geef je snel op via de website: http://robintimo.nl/contact.php (naam, leeftijd en waar we eventueel rekening mee dienen te houden).

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
DierDier
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten