Roberto Santanera organiseert voor de tweede keer gratis kerstdiner voor mensen die het minder goed hebben

Godlinze – Horeca-ondernemer Roberto Santanera uit Godlinze gaat voor de tweede keer een gratis kerstdiner aanbieden, voor mensen die het minder goed hebben, in zijn restaurant dell ‘Arte in Godlinze. Ditmaal voor honderd personen, vorig jaar organiseerde Santanera een kerstdiner voor 75 personen. Ze moesten toen kiezen uit ruim 400 inzendingen.

Santanera heeft net zijn 50ste verjaardag gevierd en is met zijn al 33 jaar bestaande bedrijf een begrip in Godlinze en de noordelijke provincies. Santanera wil zijn dankbaarheid tonen omdat de mensen hem zo goed weten te vinden. Daarom wil hij iets terug doen. “We hebben directe manier gevonden om iets te geven aan mensen die minder goed hebben!”

De gasten aan het kerstdiner moeten door derden worden aangemeld. Dat kan via een brief of een email naar info@santanera.nl. “Mensen die een gezin kennen of iemand die in aanmerking komt om eens culinair verwend te worden, geef deze dan op. Opgeven kan tot 20 november en daarna zullen we een selectie maken. Ik verwacht dat er veel aanmeldingen zullen komen en we gaan er voor deze mensen een prachtige dag van maken. Hun situatie grijpt mij aan en dat is de reden dat ik dit organiseer. We zullen er voor hen iets moois van maken zodat ze met een goed gevoel de kerstdagen in kunnen gaan.”

Het diner is op vrijdag 20 december. De gasten worden om twee uur ontvangen met een welkomstcocktail, waarna het diner zal beginnen. Aan het eind van de middag krijgen de gasten nog iets lekkers mee voor thuis, dit wordt aangeboden door Eemshaven.info, Drankenhandel Robertus uit Delfzijl en Makro Groningen.

Luister naar de toelichting van Roberto Santanera in de uitzending van HavenstadFM

Back to top button