Roadbear Studios uit Oudeschip shirtsponsor van VV Corenos JO9.1

Oudeschip/Roodeschool – De pupillen van Corenos JO9 voetballen sinds kort in hun hagelwitte nieuwe shirtjes. Op hun tenues prijkt het logo van webbureau Roadbear Studios uit Oudeschip. Roadbear Studios sponsort het team niet alleen met nieuwe shirtjes, maar heeft de volledige nieuwe tenues gefinancierd.

René van Roadbear Studios legt uit: “We vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om mee te doen en om te kunnen sporten in clubverband. Door de volledige tenues te sponsoren kunnen aspirant voetballertjes meedoen met wedstrijden zonder dat de ouders direct extra wedstrijdkleding aan moeten schaffen. Voetbal is een sport die verbindt en een dorp en de omgeving leefbaar houdt. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.”

VV Corenos JO9 is een gemengd en gezellig team waarin het leren voetballen, wedstrijdervaring opdoen en in clubverband sporten centraal staat. Wil je eens proberen of voetbal ook leuk is voor jou? VV Corenos is nog op zoek naar nieuwe jeugdspelers voor het JO9 team! Je bent altijd welkom om mee te trainen op de maandagavond (18.30).Back to top button