Rijkswaterstaat wil nog deze maand de N33 tussen Appingedam en de Eemshaven opnieuw asfalteren; herstel gaten alleen niet afdoende

Appingedam – Rijkswaterstaat is van plan om nog deze maand een grondige renovatie uit te voeren aan de N33 tussen Appingedam en Spijk. Het wegdek heeft flinke schade opgelopen door het slechte weer van de afgelopen maanden, met name het gedeelte tussen Appingedam en de Eemshaven vertoont aanzienlijke gaten. Ondanks herhaalde reparaties door Rijkswaterstaat, blijft het wegdek problematisch met steeds opnieuw ontstane gaten.

Vanwege de verslechterde staat van de weg geldt er momenteel een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur op een deel van de N33.

Een woordvoerder van Rijkswaterstaat heeft aangegeven dat het wegdek zo snel mogelijk wordt hersteld. Als alles volgens plan verloopt, zullen de reparaties nog deze maand plaatsvinden. Rijkswaterstaat heeft het voornemen om over een lengte van ongeveer vijftien kilometer tussen Appingedam en de Eemshaven een nieuwe asfaltlaag aan te brengen. De startdatum van de werkzaamheden is nog niet bekend, aangezien er binnen korte tijd veel geregeld moet worden.

Back to top button