fbpx
27.5 C
Delfzijl
vrijdag 07 augustus 2020
Home Algemeen Recreatieve leden startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben zwemmen tweede wedstrijd vierkamp in Bedum

Recreatieve leden startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben zwemmen tweede wedstrijd vierkamp in Bedum

Bedum – Op zaterdagavond 11 maart 2017 werd de tweede wedstrijd van de vierkamp gezwommen door de recreatieve leden van onze startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben. Dit keer zwommen we in het subtropische zwembad in Bedum. Leuk is dat er vooraf en tussendoor tijd is om ook even in het gehele bad te zwemmen en te spelen. Een aantal van onze leden zocht elkaar op in het warme bubbelbad.

De deelnemers zwommen allemaal schoolslag en rugcrawl. In de jongste leeftijdsgroep deden bij de meisjes Emma, Amber, Lynn, Feline, Fern, Laurie, Robin, Rosanna, Linde, An, Quincy en Estelle mee. Bij de jongens waren dit Huben, Gijs, Hendri, Niels en Lennart. Zij zwommen allen 25 meter. Voor de 50 meter verschenen Inez, Linda, Ingrid, Niek, Luis, Nieck, Casper en Wouter aan de start.

Onze startgemeenschap leverde tevens een estafette team voor de 4×25 meter vrije slag. Lastige hierbij is dat er aan de overkant vanuit het water gestart moet worden. Het is daar namelijk te ondiep en dus mag er niet gedoken worden, maar Ingrid, Niek, Linda en Inez zwommen keurig door en pakten de tweede plaats.

De volgende vierkamp wedstrijd wordt gezwommen in het buitenbad in Ten Boer op zaterdag 20 mei 2017.

loading...