Record aantal deelnemers voor het Eemsdelta Open tennistoernooi bij Tennisclub Delfzijl

Delfzijl – Van 30 augustus tot en met 5 september organiseert Tennisclub Delfzijl weer het Eemsdelta Open. Het is de derde editie van het toernooi. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven. 

Nu Delfzijl is opgegaan in Eemsdelta heeft de tennisclub er voor gekozen om haar jaarlijkse toernooi om te dopen tot ‘Eemsdelta Open’. ,,Een naam die blijvend is en herkenbaar voor iedereen uit de regio’’, aldus de vereniging.

Er wordt gespeeld op vijf gravelbanen in de categorieën 3 tot en met 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames- en Heren enkel. Nieuw dit jaar is dat de categorie 65+ is toegevoegd. De hele week zijn er wedstrijden en in het weekend volgen de finales. ,,Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden’’, aldus de organisatie. Hoofdsponsor van dit toernooi is Smit Accountants en Adviseurs uit Delfzijl. 

Inmiddels hebben zich al meer dan 100 deelnemers aangemeld voor het toernooi. Dit is een recordaantal. Wie mee wil doen kan zich tot en met maandag 23 augustus opgeven via toernooi.nl. De kosten bedragen 10 euro per onderdeel. Voor de winnaars zijn er mooie geldprijzen te winnen. Iedereen is welkom om te komen kijken. Ook op het tenniscomplex gelden uiteraard de coronaregels. 

Meer informatie over het Eemsdelta Open is te vinden op www.tcdelfzijl.nl

Back to top button