2.6 C
Delfzijl
8 mei 2021 06:07

Rabobank verrast geslaagde middelbare scholieren met unieke prijzen via Geslaagd… én door!

Uithuizen – Op 13 juni kregen ruim 200.000 middelbare scholieren de uitslag van het landelijk eindexamen. Een spannende dag…. kon de vlag worden gehesen, volgt er een herexamen of moet het jaar in z’n geheel worden overgedaan? Geslaagde scholieren maakten kans op unieke prijzen via de actie Geslaagd… én door! van de Rabobank.

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in hun leven. Kies je voor een tussenjaar om te gaan reizen of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet? Rabobank gaf de afgelopen week op landelijk niveau prijzen weg die kunnen zorgen voor een vliegende start van die nieuwe fase: een reischeque van € 2.000,–, de betaling van € 2.000,– collegegeld of een jobcoach ter waarde van € 2.000,–. Daarnaast reikten lokale Rabobanken ruim 90 cheques van € 800,– uit voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer.Een felicitatieteam en medewerkers van de lokale banken gingen in de weken na de uitslag bij de winnaars langs om de prijzen te overhandigen. Afgelopen vrijdag werden er in de provincie Groningen maar liefst vier van deze cheques uitgereikt. Ook bij de geslaagde Jeroen Hoekstra uit Uithuizen. Na zijn examens heeft hij zich via ‘Rabobank.nl/geslaagd’ aangemeld voor deze actie en aangegeven welke keuze hij wilde gaan maken na het behalen van zijn diploma.

Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij zouden gaan maken met hun diploma op zak. De actie ‘Geslaagd…én door’ bestond uit vier categorieën: reizen, studeren, wonen en werken. Een van de initiatieven van de Rabobank om jongeren te helpen bij de volgende stap in hun leven om op eigen benen te staan. Welke stap dit ook is. Op deze manier ondersteunt de Rabobank ook haar jongere klanten in het creëren van een financieel gezonde toekomst. Zelfredzaamheid is namelijk een belangrijk thema voor de bank.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten