fbpx
12.7 C
Delfzijl
21 oktober 2020 09:20

Rabobank sluit pinautomaat Appingedam

Appingedam – De Rabobank heeft besloten de pinautomaat in Appingedam vanaf 8 juni tot nadere order te sluiten.

De bank heeft in het afgelopen jaar verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. We hebben daarom besloten om de geldautomaat in Appingedam tot nader order te sluiten. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven.

Criminelen ontmoedigen

“Sinds vorig jaar wordt de Rabobank in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit geeft veel financiële schade en overlast. Daarom nemen we maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen. We realiseren ons ook goed dat de schrik in de benen van omwonenden zit gezien de impact van plofkraken. Daar houden we uiteraard ook rekening mee”, aldus Frans Musters, directievoorzitter van Rabobank Noord-Groningen.

De overige geldautomaten van Rabobank Noord-Groningen in onze regio blijven gehandhaafd op de bekende locaties. Wilt u weten waar deze geldautomaten zijn, kijkt u dan op www.rabobank.nl/ng bij het kopje vestigingen en automaten.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten