fbpx
13.5 C
Delfzijl
donderdag 24 september 2020
Home Algemeen Prijs ‘Win een weekend in het Waddengebied’ uitgereikt

Prijs ‘Win een weekend in het Waddengebied’ uitgereikt

Delfzijl – Afgelopen weekend is in het Eemshotel te Delfzijl de prijs ‘Win een weekend in het Waddengebied’ uitgereikt door directeur Rens Kalsbeek van Top van Groningen

Tijdens de Reis & Co beurs in januari organiseerde Top van Groningen de winactie: Wat staat er op jouw bucket list van het Waddengebied? Meer dan 200 bezoekers hebben een antwoord kaart ingevuld om te laten zien wat ze graag keer willen meemaken.

De winnares is Wendy Wagenmakers uit Zuidhorn; zij heeft afgelopen weekend van haar prijs genoten. Een weekendje Wadden voor 2 personen met een overnachting in het Eemshotel incl. ontbijt, een romantisch diner boven de zee, toegangstickets voor het MuzeeAquarium en een bezoek aan Punt van Reide met de gelegenheid om te kijken op de dijk naar zeehonden en zeehonden pups.

De bucketlist winactie is een gezamenlijk initiatief van Top van Groningen en Bert Boer van het Eemshotel te Delfzijl. De betrokkenheid van horecaondernemer Boer bij toerisme is afgelopen weekend nog meer zichtbaar geworden. In de hal van het Hotel/Restaurant is een VVV Informatiepunt ingericht waar gasten en passanten zich kunnen oriënteren op wat er te doen en te beleven is in Delfzijl en omliggende regio.