Presentatie nieuwe cd Harry van Lier & band op Cultuurerf Andledon in Den Andel

Den Andel – Komende zondagmiddag vindt op Cultuurerf Andledon in Den Andel de presentatie plaats van de nieuwe cd van zanger, bassist en componist Harry van Lier en zijn band: Bones Boy.

Harry van Lier maakte hij in de jaren tachtig van de vorige eeuw furore als bassist met zijn broer Hans van Lier en met de legendarische band AA & the Doctors. Na vele jaren als side man op het podium te hebben gestaan, treedt hij de laatste jaren met succes zélf op de voorgrond met eigen composities. Enkele jaren geleden verscheen, op 57-jarige leeftijd, Van Liers ‘debuutalbum’ DiGaHoLe, waarop sporen te vinden zijn van muzikale grootheden als Lou Reed en Johnny Cash. De ‘coming out’ als man op de voorgrond smaakte naar meer, en leidde onlangs tot zijn tweede cd die zondag op Cultuurerf Andledon in Den Andel, voorafgaand aan een presentatie in de stad Groningen, het levenslicht zal zien.

Harry van Lier laat zich zondag vergezellen door zijn band bestaande uit Winfred Buma en Rudy Lentze op gitaar, Han Hesselink op toetsen, Jan Schoemaker op fluit, Annelies de Bruin op zang en René van Astenrode op drums. Om het feest compleet te maken, heeft Van Lier ook nog een mystery guest uitgenodigd om mee te spelen.

De cd presentatie van Harry van Lier en zijn band start zondag om 15:30. De toegang is gratis. Cultuurerf Andledon bevindt zich op het adres Kruisweg 6 in Den Andel.

Back to top button