Presentatie boek over de familie Vogt tijdens Damster boekenbeurs

Appingedam – Tijdens de Damster boekenbeurs op zondag 18 juni op het kerkplein, kunt u weer uw hart ophalen bij de vele boekenkramen met antiquarische boeken. Er is geprobeerd een grote diversiteit aan onderwerpen naar deze boekenmarkt te halen zodat een ieder aan zijn of haar trekken komt. Wat is er leuker dan al snuisterend je ontbrekende boek in een serie te vinden.

Naast de diverse stands met antiquarische  en  gewilde boeken is er ook al vele jaren de  kraam van boekbinder Peri Kim. Tijdens de komende boekenmarkt zal  dhr. Kim op twee tijdstippen in de middag uitleg geven van zijn bezigheden als boekbinder. Hij zal dit doen om 13.00 uur en om 15.00 uur in het naastgelegen Raadhuis. Ook kunt u bij hem terecht voor advies over het herstellen van uw waardevolle boeken.

Als bijzonderheid hebben we de presentatie van het boek over de familie Vogt uit Appingedam, door velen met een vette knipoog genoemd als rommeltje Vogt. De auteurs zijn Reina Kremer en Marina Arbouw. Het boek vertelt het levensverhaal van Frits en Tine Vogt uit Appingedam. Het is het verhaal van de Vogt dynastie vanaf 1810 tot 1996. Het boek geeft tevens een interessante kijk op de Damster- en algemene  geschiedenisfeiten die er op dat moment speelden. Na de presentatie is het boek te koop bij stand 31.

Na de Damster boekenbeurs vindt het Poëzie- en Proza festival plaats in Appingedam in de “Hof van Daam”, Wijkstraat 57. Het is voor de vijfde keer dat dichters en schrijvers in de gelegenheid worden gesteld hun werk te laten horen aan een breed publiek. Vanwege het lustrumjaar beginnen we met een verrassing! We starten om 15.30 uur.

Alle reden om naar de Damster Boekenbeurs te komen op 18 juni aanstaande.Back to top button