donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Posterborden bij stembureaus roepen op petitie “Laat Groningen niet Zakken” te ondertekenen

Groningen – Een aantal bezorgde, gedupeerde en betrokken inwoners uit het aardbevingsgebied hebben gisteravond de posterborden ‘Maak uw stem sterker! Laat Groningen niet zakken’ in de buurt van alle stemlocaties in de stad en provincie geplaatst. Hiermee roepen zij iedereen op de petitie “Laat Groningen niet zakken”, die gestart is door Freek de Jonge, te ondertekenen.

Waarom is ondertekenen van belang?

Veel Nederlanders en Groningers zijn solidair met de getroffen inwoners in het gaswinningsgebied. Door het tekenen van de petitie kunnen ze die solidariteit kenbaar maken. Naast een solidariteitsbetuiging is het tekenen ook van belang om maximale druk te organiseren richting de politiek in Den Haag. Wil er de komende jaren werkelijk iets verbeteren voor de inwoners dan helpt het enorm wanneer er oplossingsrichtingen in het nieuw te formuleren regeerakkoord worden opgenomen. Na de verkiezingen zal Freek de Jonge, mede namens alle ondertekenaars, de petitie aanbieden aan de (in)formateur.

Alle beheerders van de stembureaulocaties ontvangen vandaag een brief met het verzoek de posterborden na sluitingstijd van het stembureau te verwijderen en een prominente en zichtbare plek te geven in, bij, op hun locatie. Zo blijft de petitie nog een tijd onder de aandacht!

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier