fbpx
13.8 C
Delfzijl
donderdag 09 juli 2020
Home Sport Poolster, Siddeburen, SGV , Appingedam, NEC Delfzijl en Holwierde naar finaleavond SES...

Poolster, Siddeburen, SGV , Appingedam, NEC Delfzijl en Holwierde naar finaleavond SES Regiocup

Delfzijl – Poolster, Siddeburen en SGV hebben zich woensdagavond geplaatst voor de finaleavond van de SES Regiocup 2017.

De SES Regiocup werd woensdag geopend met de strijd in poule A. Poolster legde beslag op de eerste plaats met 12 punten, gevolgd door Siddeburen (11) en SGV (10). De Pelikanen haalde 7 punten en loopt de finaleavond mis. Farmsum eindigde puntloos onderaan in poule A, hoewel de ploeg slechts met één doelpunt verschil verloor van poulewinnaar Poolster.

De teams wisten in 10 wedstrijden maar liefst 70 keer het net te vinden. Met name Poolster en Siddeburen schoten met scherp, met respectievelijk 18 en 19 doelpunten. Siddeburen leverde dan ook twee topscorers met 6 goals: Frank Oostland en Björn Puister. Oostland scoorde in de laatste poulewedstrijd van Siddeburen – tegen Farmsum – zelfs 4 keer. Naast Puister en Oostland wisten ook Matthijs Loer (De Pelikanen) en Jos Hoeksema (SGV) 6 keer te scoren.

Gisteravond hebben Appingedam, NEC Delfzijl en Holwierde zich weten te plaatsen voor de  finaleavond op zaterdag 7 januari.

Advertenties