Politie zoekt getuigen van straatroof afgelopen zaterdag aan het Tunnelpad

Delfzijl – De politie onderzoekt een straatroof die op zaterdag 17 oktober is gepleegd aan het Tunnelpad in Delfzijl, misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze straatroof.

De straatroof is gepleegd tussen 21:00 uur en 21:30 uur in de omgeving van het tunneltje onder de N360 te Delfzijl. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Delfzijl-West gevlucht.

Signalement van de verdachten: Twee licht getinte mannen in de leeftijd 15/18 jaar. Beiden gekleed in zwarte trui met capuchon. Een van de ontvreemde fietsen was legergroen geverfd.

Toedracht: Twee 17 en 19 jarige meisjes zijn tussen genoemde tijdstippen op het Tunnelpad overvallen en beroofd van hun telefoon en fietsen. Een van de daders is mogelijk nog gezien in Farmsum omgeving Hogelandsterweg.
Heeft u:

  • Rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Back to top button