Politie rolt hennepkwekerij op in Woldendorp

Woldendorp – De politie heeft woensdagavond een in werking zijnde hennepkwekerij aan de AE Gorterweg in Woldendorp opgerold. De politie had na diverse klachten een onderzoek ingesteld, uit dit onderzoek kwam naar voren dat de kwekerij actief was. De politie besloot woensdagavond het pand te betreden en trof daar drie mannen van Vietnamese afkomst aan, alle drie werden aangehouden en overgebracht naar het buro. In een afgesloten ruimte aan de achterzijde van het pand werd een hennepkwekerij aangetroffen met 604┬áplanten.

Brand gevaar
De stroomvoorziening werd voor de meter afgetapt. Volgens een monteur van Enexis is dit op een zeer onverantwoorde wijze gedaan. De kans op brand en of elektrocutie was zeer groot. Nadat het pand stroomloos was gemaakt kon een gespecialiseerd bedrijf begonnen met het ontmantelen van de kwekerij.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”580″]

Back to top button