zaterdag 25 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Politie geeft beelden van man die op 21 september in Appingedam meisjes onzedelijk benaderde toch nog niet vrij

spot_img

Appingedam – De man die door de politie wordt gezocht in verband met een zedenzaak in Appingedam, waarbij hij enkele jonge meisjes onzedelijk benaderde, heeft zich nog niet gemeld.

Maar vanwege ontwikkelingen in de zaak hebben politie en het Openbaar Ministerie besloten de beelden van de man op dit moment niet openbaar te maken. Reden hiervoor is nieuwe informatie die de zaak vandaag in een stroomversnelling heeft gebracht. De politie denkt te weten wie de man is. Nader onderzoek moet uitwijzen of deze informatie klopt. Mocht dit niet zo zijn, zullen de beelden mogelijk alsnog openbaar worden gemaakt.

Op maandag 21 september tussen 14.00 uur in de middag en 18.30 uur in de avond werden enkele jonge meisjes door de man benaderd. De man werd onder andere gezien op de Mr. AT Voslaan en de Graaf Edzardstraat. De verdachte heeft een lichte huidskleur en op de beelden is te zien dat hij rookt. Op basis van getuigenverklaringen schat de politie  in dat de man tussen de 20 en 40 jaar oud is, hij heeft een slank postuur en is hij vermoedelijk tussen de 1.70 m en 1.85 m lang.

Op maandagmiddag 21 september zag hij er als volgt uit:

  • T-Shirt, groenig van kleur, met lichtere opdruk op de voorzijde
  • Korte donkere gekleurde broek tot op de knie
  • Donkere schoenen
  • Een zogenaamde Opa-pet (flatcap). Grijzig van kleur
  • Zonnebril op met donkere glazen
  • Koptelefoon om zijn nek hangend.
  • Donkere/zwarte rugzak

Weet u wie de man is? Neem dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

De politie roept op om zelf geen actie te ondernemen tegen personen. Mocht u iemand verdenken of laat dit aan de politie weten zodat zij het onderzoek kunnen uitvoeren. Mensen kunnen onterecht, vooral online, worden beschuldigd met alle gevolgen van dien.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten