Poëzieavond Campus dicht bij Solwerd

Appingedam – Donderdag 30 mei organiseert de vakgroep VMBO Nederlands van de campus Eemsdelta in Appingedam een poëzieavond in de kerk van Solwerd, Solwerderweg 5A in Appingedam.

Leerlingen uit de eerste twee leerjaren dragen er gedichten voor die ze gemaakt hebben tijdens een poëzieproject. Het thema voor deze avond is helemaal vrij onder de noemer “Campus dicht bij Solwerd”, wat op meerdere manieren uit te leggen is. Het project was een traditie die nu  na de corona weer opgepakt is. Het kent dit jaar zijn veertiende editie.

Naast het voordragen van gedichten zullen leerlingen, maar ook docenten, op muzikale wijze de avond vullen. Daarbij zijn ook leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) die liederen in hun taal ten gehore zullen brengen. De inrichting met fraai bloemwerk wordt gedaan door de leerlingen van de praktijkschool binnen de campus.

De avond begint om 19.30 uur en de kaarten voor deze avond zijn gratis af te halen bij de receptie van de campus, Pastorielaan 4 in Appingedam en bij de kerk zolang de voorraad strekt, vanwege de beperkte capaciteit van het kerkje.

Back to top button