fbpx
6.3 C
Delfzijl
vrijdag 6 december 2019
Home Evenementen Pinksterfeesten Delfzijl: Sliksleeën op nieuwe locatie

Pinksterfeesten Delfzijl: Sliksleeën op nieuwe locatie

Delfzijl – Op zondag 4 juni om 14:00 uur organiseert JCI (Junior Chamber International) De Drie Delfzijlen 41ste editie van het altijd populaire Krait’n oftewel sliksleeën. Dit jaar zijn er een aantal veranderingen in de opzet van het sliksleeën. In verband met de start van de werkzaamheden rond het Marconi project heeft de organisatie besloten uit te wijken naar een nieuwe locatie, namelijk bij het Eemshotel.

Ook komt de categorie kinderen (9 tot en met 14 jaar) te vervallen en is deelname pas mogelijk vanaf 16 jaar. Dit is besloten omdat de organisatie een aantal keer uitgeputte kinderen uit het slik moest bevrijden. En om ongelukken voor te zijn is de leeftijdsgrens verhoogd.

Inschrijven is nu al mogelijk dit kan via:  www.jciddd.nl of slikslee@jciddd.nl of op de dag zelf vanaf 13.00 uur op de locatie van de wedstrijden.

Tijdens het sliksleeën is het dragen van stevig schoeisel verplicht.

Tip voor deelnemers: draag een korte broek en tape je schoenen stevig vast om je voeten. Na afloop kun je je met de brandweerspuit laten afspoelen, neem dus ook iets droogs mee.

Met de sponsoropbrengsten en donaties tijdens het sliksleeën, steunen we dit jaar de stichting Walk On die zich inzet voor onderzoek naar manieren om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen.

Categorieën:

Dames individueel
Heren individueel
Estafette (groep van vier personen)
Originaliteit ( groep met de mooiste outfit)

Advertenties

Advertenties