16.9 C
Delfzijl
22 juni 2021 18:02

Optreden semi-akoestische groep Trust op Andledon

spot_img

Den Andel – Komende vrijdagavond kan op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel worden genoten van de band Trust. De semi-akoestische groep, onder meer bestaande uit zangeres Joan Albrecht, speelt een eigenzinnige mix van easy listening, blues en soft-soul.

De uit Drenthe afkomstige groep Trust is nu zestien jaar actief in de muziekwereld. In deze periode heeft de band een indrukwekkende cv opgebouwd. Grote namen als Cor Bakker en Harry Sacksioni, maar ook het Drents Jeugdorkest, behoren tot de incidentele begeleiders en hebben het songmateriaal van Trust op hun repertoire gehad. De muziek van de semi-akoestische band valt moeilijk in een hokje onder te brengen. Easy listening, blues en soft-soul en zijn weliswaar de voornaamste muzikale elementen, maar de intensiteit waarmee het materiaal gebracht wordt, voegt overduidelijk een nieuwe dimensie toe.

De band bestaat uit leadzangeres Joan Albrecht, Jan Doeke van der Veen (gitaar en zang), Bert Middelbos (bas en zang) en percussie van slagwerker Fred Bakker.

Het optreden van Trust start vrijdag om 20:30. De toegang is niet gratis.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten