Persoon gewond na ongeluk op de N33 bij Spijk, deel van de weg tijdelijk afgesloten

Spijk – Op de N33 bij Spijk, ter hoogte van de afslag naar Oosteinde, heeft vanmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Het ongeluk zorgde voor verkeershinder omdat deze deels werd afgesloten.

Het ongeval vond plaats rond 16:15 uur in de middag, Volgens getuigen werd er geen voorrang verleend wat resulteerde in aanzienlijke schade aan beide auto’s. De hulpdiensten, waaronder de politie, ambulances en de brandweer, werden gealarmeerd en arriveerden snel op de plaats van het ongeval.

Een van de bestuurders raakte gewond bij het ongeval en werd ter plaatse door medisch personeel behandeld. De ernst van de verwondingen is op dit moment niet bekend, de persoon is overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling.

De politie heeft een deel van de weg tijdelijk afgesloten om de hulpdiensten in staat te stellen hun werk te doen en het ongeval te onderzoeken. Beide voertuigen zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Back to top button